Englehealing og englekontakt v/Louise Sofia

Sådan arbejder jeg med mine klienter...

Jeg arbejder med mine klienters energilag og psyke gennem healing og samtaleterapi. Jeg healer og har direkte kontakt med ærkeenglene og opstegne mestre m.fl. Det er dem, som healer mine klienter gennem mig.

Jeg stiller individuelt ind på hver af mine klienter (energimæssigt) - før eller under healingen og får typisk svar fra deres engle/guider til deres liv lige nu, som jeg så giver videre til dem.

Nogle gange ser jeg englene fysisk foran mig, eller stå bag ved mine klienter. Nogle gange får jeg vist billeder/små film fra dem, for mit indre syn, eller via typisk via klarfølelse. De afdøde, som er tæt på mine klienter, kommer også nogle gange forbi med et par beskeder.

IMG 6091 TIL WEB

ONLINE BOOKING

 

Mit syn på mennesker er, at alt hænger sammen energimæssigt i dem. At smerten (psykisk og fysisk) enten kommer fra dette liv eller fra tidligere liv. Jeg oplever smerte som energiblokkeringer, som kan slippes på mange forskellige måder.

Jeg ser healing som en unik 'energi forløser', som englene bruger på den enkelte. Under en healingbehandling kan nogle af mine klienter selv mærke og beskrive, at sort smerte-energi forlader dem.

For mig handler det hele om energi og folks smerter hænger altid sammen med en form for energiblokkering. Hvis ens sjæl og person er klar til at slippe ens smerte, kan smertes slippes og heales.

 Alt om englehealing på Youtube

ONLINE BOOKING

 

Få tilsendt 1 stk GRATIS lydfil med englehealing

Jeg har lavet en healingsmeditation til dig, som du kan lytte til, lige så mange gange, som du har lyst til. Du kan også lytte til den, inden du skal sove (og falde i søvn til den).

Udfyld nedenfor, så får du den tilsendt med det samme. Den er rigtig god til den nye tids energi. Den hjælper dig til at afbalancre din krop og hele dit energisystem.

 

Englehealing lydfil3

 

Workshops -  healing og spiritualitet

Jeg afholder løbende kurser og workshop og uddannelser inden for englehealing, englekontakt og spiritualitet.

Se konkrete begivenheder lige nu på Facebook: WORKSHOPS OG BEGIVENHEDER

De bliver løbende slået op på min Facebook side: Englehealing v/Louise Sofia

 

 

Anmeldelser    Facebook anmeldelser af healing ved Terapeut Louise Sofia.png

'Allerede når jeg kommer ind i Louises lokale, falder der en ro over mig. Louise udsender så meget ro og nærvær, at jeg føler mig tryg og godt tilpas. Healingen er fantastisk dejlig, og jeg kan virkelig mærke hvilke områder, hun er arbejder på. Det er til tider meget kraftfuldt, hvilket jeg kan mærke i min krop. Efter healingen er jeg fyldt op med en god energi, som varer længe efter. Jeg glæder mig hver gang til jeg skal til healing, og kan varmt anbefale dig Louises healing, hvis du vil gøre noget godt for dig selv'
Merete Andersen, Zoneterapeut

Se flere anmeldelser på min Facebook side Englehealing v/Louise Sofia

 

Følg med på FB healing