Healingforløb med ærkeengle og mestre m.fl.

I et healingforløb hos mig, åbner jeg mig op som kanal, så du bliver healet af ærkeenglene, opstegne mestre og nogle gange andre lysvæsner og stjerneenergier. Det kan være ærkeenglene Michael, Gabriel, Raphael og Uriel, Jophiel, Seraphinerne, mesterenergier, energier fra Plejaderne, kristusenergien, Moder Maria og gudinden Sophia og dem som er tilknyttet dig.

De vil skubbe dig til at lyse og slippe den gamle tunge energi i dig. De inspirerer dig gennem (og i mellem) healingerne til at vise og mærke dit eget smukke sjælslys. De hjælper din krop og sind til at være mere i balance, så du er bedre groundet i din hverdag.

IMG 6043 MED LYS TIL WEB

 

ONLINE BOOKING

 

Luksus udgaven 1 time og 30 min
Kom og giv dig selv en luksus englebehandling. Du får englehealing, trukket 2 englekort og få englebeskeder fra din guide og tætteste engle.

Du bliver healet af englene i ca. 1 time og du får de beskeder fra englene, som du har brug for lige nu.

Du har også mulighed for at stille spørgsmål til englene gennem mig. Det kan eksempelvis være: Hvad er mit højeste potentiale i det her liv? Hvad skal jeg have fokus på i mit liv lige nu?

Desuden trækker jeg 2 englekort til dig. Et til dit liv lige nu og et til din nærmeste fremtid.

Se alle ydelser og priser i mit bookingsystem.

 

ONLINE BOOKING

 

7 x Karmisk healing til dig som har ondt i livet

Den mest populære behandling med 7 healinger er karmisk healing. Den skal du modtage, hvis du har ondt i livet, har konflikter med dine relationer, har haft en svær barndom og du føler dig ikke rigtig glad - og livet føles hårdt! Du kommer ca. 1 gang om måneden.

Du lider af familiekarma, hvis:

  1. Du er 35 år+
  2. Livet føles hårdt og du føler, at det bliver ved
  3. Du har løbende konflikter med dine relationer
  4. Du har haft en svær barndom og du føler dig ikke rigtig glad
  5. Din mor har det ikke godt i livet (eller ikke har haft det godt)

Hvis du har søskende:

  1. Hvis du har søskende - og har en eller flere søstre (som kvinde), så har de også ondt i livet
  2. Hvis du er storesøster, så har du muligvis mest ondt i livet, af dine søstre
  3. Er du lillesøster, så lider din storesøster også af 'ondt i livet'

(hvis du er en mand, så gælder det samme med brødre)

Hvad er karma?

Dårlig familie karma er bygget op i gennem mange generationer. Du har både opsamlet karma fra dette liv og fra tidligere inkarnationer, og det er, som at slæbe en tung kuffert efter dig.

Karma sætter sig som energiophobninger i din krop og psyke. Det kan give både psykiske og fysiske udfordringer for dig.      

LÆS MERE OG SE VIDEOER OM KARMISK HEALING

 

Du kan også vælge 1. gang, eller et forløb på 3 gange

Du kan også vælge 1 gang med udrensning og afbalancering af dine chakraer og afbalancering af dit nervesystem.

Eller du kan vælge et forløb på 3 gange. Dette er naturligvis noget dybere end blot een gang. Her får du også udrensning og afbalancering af dine chakraer og afbalancering af dit nervesystem.

 

ONLINE BOOKING

 

Selve behandlingen ved forløb på 7 gange

Behandlingen starter ved, at vi taler lidt sammen, om hvor du er i dit liv lige nu. Så ligger du ned på en briks og modtager healingen, hvor du vil lytte til afspændende musik.  Under behandlingen lægger jeg mine hænder på forskellige centrale energi centre (chakraer) fordelt på din krop og lader derefter energierne løbe gennem mine hænder og ned i din krop.

Efter at du har modtaget healingen, runder vi af. Det er mest optimalt for behandlingen, hvis du før og efter behandlingen, tager dig tid til at være stille ved evt. at gå en tur i skoven el. lignende.

I den periode vil den smerte, som du bærer på, typisk komme ud på anden vis (psykisk eller fysisk). Du kan eksempelvis opleve, at du får ondt i kroppen forskellige steder, eller at du oplever stærkere følelser og sårbarhed.

Hvad end du oplever, opstår det, så du har mulighed for, at give slip på det. Sørg derfor for, at drikke meget vand og få den nødvendige ro og hvile, så du nemmere kan slippe det.

Jeg har i de sidste 20 år beskæftiget og interesseret mig for den spirituelle del af livet. Jeg har deltaget i mange workshops og er uddannet englehealer af amerikaneren Paul Skorpen, som har udviklet Theosis healing

Følg med på FB healing